Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κρυφοί εραστές Δήμητρα – Κουράκος – Πόσο θα αντέξουν;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στα νέα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξη μιας νέας απαγορευμένης σχέσης μεταξύ των χαρακτήρων Κουράκου και Δήμητρας. Η Δήμητρα θα συγκλονιστεί όταν μάθει ότι ο Ορέστης κρατά την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, του Κίμωνα Καπερνάρου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κρυφοί εραστές Δήμητρα – Κουράκος – Πόσο θα αντέξουν;

Αυτή η αποκάλυψη θα την αναγκάσει να απομακρυνθεί από τον Ορέστη, καθώς δυσκολεύεται να την διαχειριστεί. Στη συνέχεια, η υπαστυνόμος θα πλησιάσει περισσότερο τον Γιώργη, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Ευτυχία, η οποία τον πρόδωσε κρύβοντας την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του Ανέστη.

Στην αρχή της σειράς, βλέπουμε τον Κουράκο και τη Δήμητρα να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον με σκοπό να μοιραστούν τον πόνο τους και να βρουν παρηγοριά ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, η σχέση τους δεν σταματά εκεί, καθώς το ερωτικό στοιχείο μπαίνει ανάμεσά τους και αλλάζει τα δεδομένα.

Καθώς η σχέση τους εξελίσσεται, αποφασίζουν να την κρατήσουν κρυφή, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αποκάλυψή της θα δημιουργήσει χαμό στη μικρή κοινωνία της Μάνης. Επιπλέον, ο Κουράκος νιώθει άσχημα απέναντι στον φίλο του και πρώην αγαπημένο της Δήμητρας, τον Ορέστη. Έτσι, αποφασίζουν να συναντιούνται μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σε απομονωμένα μέρη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like