Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της ελιάς spoiler: Η πρόταση γάμου και η αναπάντεχη προίκα για την Άννα

Η γη της ελιάς spoiler: Το ειδύλλιο Άννας – Πότη φαίνεται ότι θα ανθίσει στον τρίτο κύκλο της σειράς η γη της ελιάς και ήδη το τρέιλερ μας έδωσε μία γεύση. Ο Πότης φαίνεται ότι επιτέλους θα πει στην Άννα τι αισθάνεται πραγματικά για εκείνην.

Η γη της ελιάς spoiler: Η πρόταση γάμου και η αναπάντεχη προίκα για την Άννα

Μάλιστα τα spoilers λένε ότι το ζευγάρι αυτό θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας κάνοντας έτσι την ευχάριστη ανατροπή μετά από μια σειρά δυσάρεστων εξελίξεων.

Ο Πότης δεν θα αργήσει να κάνει πρόταση γάμου στην Άννα και όταν πλέον μαθευτεί ο Ισίδωρος είναι εκείνος που θα προικίσει τη νεαρή γυναίκα με την οποία άλλωστε έχουν βαφτίσει μαζί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Ο ισχυρός άνδρας της Μάνης θα τηρήσει την παράδοση που είχε από τον πατέρα του. Ποια είναι αυτή; Παλιά η οικογένεια Βρεττάκου, όταν κάποια κοπέλα από τα κτήματά τους παντρευόταν την προίκιζε γιατί τα κορίτσια τα είχαν σαν κόρες τους. Έτσι κάνει και ο Ισίδωρος για την Άννα, γεγονός που θα συγκινήσει τόσο την κοπέλα όσο και τον αδελφό της τον Αποστόλη.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Ισίδωρος δείχνει τη γενναιοδωρία του απέναντι στη νεαρή εργάτρια στον ελαιώνα του.Λίγο πριν από τη βάφτιση, της είχε δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να αγοράσει ένα καλό φόρεμα.

Είναι επίσης γνωστή η μανία της Άννας με τα λεφτά, τα οποία πιστεύει ότι θα τη βγάλουν από τη μιζέρια του να παραμένει εργάτρια. Μένει να δούμε αν ο Πότης θα κάνει την πρόταση γάμου έτσι όπως ονειρεύεται τόσο καιρό και πώς θα αντιδράσει η Άννα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like