Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η παράνομη σχέση και η απόδραση

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έντονη νύχτα πάθους θα περάσουν μαζί ο Στάθης και η Ιουλία, στην γη της Ελιάς. Οι δύο εραστές θα βρεθούν ξανά μετά από καιρό, με την αγωνία να κορυφώνεται στα ύψη. Μπορεί ο Στάθης να προχώρησε τη ζωή του με την Αρετή, ποτέ του, όμως, δεν ξεπέρασε τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η παράνομη σχέση και η απόδραση

Μία ξαφνική συνάντηση θα φέρει αναμνήσεις. Η Ιουλία θα μιλήσει με τον Ισίδωρο, ο οποίος θα νιώσει την ανάγκη να της εκμυστηρευτεί τον λόγο που ο Στάθης Καπερνάρος την χώρισε πριν από τόσα χρόνια.

Τότε, η πρωταγωνίστρια θα τρέξει να τον βρει, ζητώντας μία εξήγηση. Ένα παθιασμένο φιλί θα γιατρέψει τον πόνο που βιώνουν στην ψυχή τους, ανοίγοντας έναν επικίνδυνο κύκλο. Τί θα συμβεί ανάμεσά τους;

Μη μπορώντας να συγκρατήσουν την ορμή τους, ο Στάθης και η Ιουλία θα τολμήσουν μαζί κάτι ριψοκίνδυνο, στην γη της ελιάς. Ο φόβος για να μη τους πιάσει κανείς, καραδοκεί. Θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί, όμως δε μπορούν.

Ο Στάθης θα ζητήσει από την Ιουλία κάτι εξωφρενικό. Να το σκάσουν μαζί. Έτσι, οι δύο χαρακτήρες, θα πουν ψέματα στους οικείους τους και θα φύγουν στο εξοχικό της πρωταγωνίστριας , στην Καρδαμύλη.

Σύμφωνα με το TV O’ Clock, εκεί θα περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές οι δυο τους, με τον έρωτά τους να φουντώνει ξανά. Όλα αυτά, χωρίς να έχουν προβλέψει τις ολέθριες συνέπειες αυτής της παράνομης σχέσης…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like