Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη την φέρνει στον Δημοσθένη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Δημοσθένης στη Γη της Ελιάς, προσπαθεί να βρει κάθε πιθανό τρόπο για να «ρίξει» τον Ισίδωρο Βρεττάκο να διασφαλίσει πως θα είναι αυτός που θα κερδίσει τις εκλογές στην Ανατολική Μάνη. Έτσι χρησιμοποιεί για το σχέδιό του, τη Μυρτάλη.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη την φέρνει στον Δημοσθένη

Ο ίδιος γνωρίζει ήδη πως η νεαρή ανιψιά των Βρεττάκων που έχει το 51% της επιχείρησης, βρίσκεται σε σύγκρουση με την οικογένειά της και πως θέλει να διώξει τον Ισίδωρο από τη διοίκηση του ελαιοτριβείου.

Έτσι, θα την καλέσει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν και για αρχή, το κλίμα μεταξύ τους θα είναι πολύ φιλικό. Οι δυο τους θα μιλήσουν για τις περιουσίες τους, γεγονός που αφορά σε μεγάλο βαθμό τον Δημοσθένη, καθώς και για τον κοινό τους στόχο, τον Ισίδωρο.

Ενώ λοιπόν οι δυο τους είναι έτοιμη να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, η Μυρτάλη ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως ο μόνος τρόπος για να τον βοηθήσει είναι αν της δώσει χρήματα. Ο Δημοσθένης σαστίζει από αυτή τη στάση της Μυρτάλης καθώς περίμενε πως θα μπορούσε να την εξαπατήσει και να της πάρει με ευκολία τα χρήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like