Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη πιάνει τον Στέφανο με άλλη – Η μοιραία συνάντηση

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το ζευγάρι αυτό θα περάσει ξανά από 40 κύματα. Η Μυρτάλη θα έρθει σύντομα αντιμέτωπη με τη νέα σύντροφο του Στέφανου, την Ελένη, η οποία εμφανίζεται στην γη της ελιάς για να ανατρέψει τα πάντα.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη πιάνει τον Στέφανο με άλλη – Η μοιραία συνάντηση

Η απαγωγή δεν έδωσε περιθώρια στους πρωταγωνιστές για επανένωση. Ο Στέφανος έκανε μία προσπάθεια να την πλησιάσει ξανά, η Μυρτάλη, όμως, του απάντησε ψυχρά, μέσω του απαγωγέα της. Έτσι, ο Στέφανος κάνει το επόμενο βήμα, καλωσορίζοντας στη ζωή του την Ελένη. Η Ελένη γίνεται αμέσως αγαπητή από την Αρετή, η οποία πανηγυρίζει μέσα της που ο γιος της άλλαξε γνώμη για την Μυρτάλη…

Η Μυρτάλη αφήνεται ελεύθερη και αφοσιώνεται στη δίκη. Μαζί με τον Λυκούργο, ετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή στιγμή. Εμφανίζεται, χωρίς να δώσει ακριβώς εξηγήσεις για το που βρισκόταν.

Μία βόλτα της στη Μάνη, θα την φέρει αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα. Η Μυρτάλη θα δει την Ελένη και το Στέφανο αγκαλιά στην γη της ελιάς, με την απόγνωση να την κυριεύει.

Ένα μεγάλο τσίμπημα ζήλιας θα την κάνει να πονέσει. Η Μυρτάλη θα τρέξει στην φίλη της, την Μαρίνα, η οποία γνωρίζει τα πάντα. Η Μαρίνα θα την πάρει αγκαλιά και θα την συμβουλεύσει να μιλήσει ανοιχτά στον Στέφανο, να του εξηγήσει όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.

Η Μυρτάλη παγώνει. Ο κόσμος της έχει διαλυθεί. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος και η Ελένη ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Μόνο που το μυαλό του πρωταγωνιστή τρέχει αλλού…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like