Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η κόρη του Στάθη συνοδός πολυτελείας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η προσπάθεια του Στάθη και της Ιουλίας να εντοπίσουν την χαμένη κόρη τους με τη βοήθεια του Δημοσθένη, έναν άνθρωπο που έχει συνδέσεις με τον υπόκοσμο, αποδίδει αποτελέσματα. Η νεαρή τους κόρη Αριάδνη, ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η κόρη του Στάθη συνοδός πολυτελείας

Η οικογενειακή τους υπερηφάνεια υφίσταται σοβαρό πλήγμα. Πλέον, η μοναδική τους ανησυχία είναι να απελευθερώσουν την Αριάδνη από τη ζωή που κάνει αγνοώντας την αλήθεια για τους πραγματικούς της γονείς.

Ο μεγάλος έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας στη νιότη τους ίσως να ήταν παθιασμένος για το ζευγάρι, αλλά για την οικογένεια των Βρεττάκων, αποτελούσε αντικείμενο αντιπαράθεσης. Ο φτωχός αγρότης Στάθης Καπερνάρος, ιδίως στα μάτια του θανόντος  Ιπποκράτη Βρεττάκου, του μεγαλύτερου αδελφού της Ιουλίας και πατέρα της αδικοχαμένης Μυρτάλης, αντιμετωπίζονταν με απαραίτητη απόσταση.

Η Ιουλία, γνωρίζοντας την απέχθεια της οικογένειάς της για τον Στάθη και εννοώντας ότι ο γάμος τους θα την αποκλείσει από την οικογενειακή περιουσία, όταν συνειδητοποίησε την εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να απομακρυνθεί από την Μάνη και να φέρει το παιδί της μόνη της στην Αθήνα.

Στην Αθήνα, η Ιουλία 8 μηνών έγκυος, υπέστη ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα, καθώς βρισκόταν σε βόλτα με μία φίλη της. Η φίλη της χάνει τη ζωή της, και το μωρό της φαίνεται να έχει πεθάνει. Παρότι της διαβεβαιώνουν στο νοσοκομείο ότι το μωρό είναι νεκρό, η αλήθεια είναι διαφορετική. Το μικρό κορίτσι της επιζεί και καταφέρνει να επιβιώσει.

Ο γιατρός που την παρακολουθεί, σύντομα το παραχωρεί παράνομα για υιοθεσία, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού. Η αγωνιώδης αναζήτηση του Στάθη, ο οποίος αισθάνεται θυμωμένος με την Ιουλία, που υποκύπτει στην θέληση του μεγαλύτερου αδελφού της Ιπποκράτη και τον χωρίζει, είναι ανεκτίμητη.

Παλεύει με σκληρή καρδιά για να εντοπίσει την κόρη τους. Παράλληλα, όμως, αντιμετωπίζει ανεξήγητες ανακρίβειες. Γιατί η Ιουλία υποκύπτει στον Ιπποκράτη και τον χωρίζει; Γιατί δεν είπε ποτέ την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της και αποφάσισε να φύγει μυστικά στην Αθήνα για να γεννήσει μόνη της; Γιατί έκρυβε την εγκυμοσύνη από την οικογένειά της;

Γιατί φοβόταν τόσο τον Ιπποκράτη και τον θεωρούσε ικανό για όλα; Γιατί πίστευε ότι κρυβόταν πίσω από το ατύχημα με τη μηχανή; Τελικά, η κόρη τους εντοπίζεται από τον Δημοσθένη, χάρη στις συνδέσεις του στην Αθήνα και στον υπόκοσμο. Το παιδί που πούλησε ο γιατρός, η ίδια κόρη τους, ζει. Ξεκινούν μια συστηματική προσπάθεια για να την εντοπίσουν, αναζητώντας τη δύναμη να αντιμετωπίσουν μια πολύπλοκη κατάσταση.

Πώς θα της αποκαλύψουν την αλήθεια για όσα έχουν συμβεί; Πώς θα την πείσουν να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής της και να τους ακολουθήσει στην οικογενειακή της πατρίδα, στη Μάνη; Πώς ακριβώς θα την παρουσιάσουν εκεί, εξηγώντας στα μέλη της οικογένειας τους τι ακριβώς έχει συμβεί; Πώς θα αντιμετωπίσει η οικογένεια Βρεττάκου τη νέα κληρονόμο της Ιουλίας;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η κόρη του Στάθη συνοδός πολυτελείας

Ποια θα είναι η αντίδραση της Αρετής, όταν μάθει ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί; Πώς θα υποδεχτούν ο Στέφανος και η Βασιλική την νέα τους ετεροθαλή αδελφή; Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και η Αθηνά Βρεττάκου αντιμετωπίζει ένα σκληρό χτύπημα. Ο αγώνας της για να υιοθετήσει τη Φιλιώ συνεχίζεται με πάθος, αλλά αντιμετωπίζει ένα ακόμη εμπόδιο από τη Μαρία, τη μητέρα της.

Η Μαρία συλλαμβάνεται σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και μπαίνει φυλακή, ενώ τα χρέη που έχει αφήσει πίσω της από αυτήν την ασθενική προσπάθεια είναι σοβαρά. Ο Λυκούργος αποτελεί τον βασικό στήριγμα της Αθηνάς κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τη Μαρία και να ολοκληρώσει την υιοθεσία της Φιλιώς.

Παράλληλα, η βασανιστική ομηρία της οικογένειας Βρεττάκου στο σπίτι του Ισίδωρου, μετά την αποτυχία της ληστείας της χρηματαποστολής, αφήνει βαθιά σημάδια στα μέλη της. Η Μαρίνα, που αντιμετωπίζει μια προβληματική εγκυμοσύνη, βρίσκεται σε ιδιαίτερα ευάλωτη κατάσταση.

Η βία και η απειλή που βίωσαν όταν οι ληστές επιτέθηκαν στον Ισίδωρο και τον Μάνο, την καθηλώνουν, και από το σοκ, γεννά πρόωρα το μωρό της, νεκρό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like