Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αθηνά καταρρέει στην φυλακή

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αθηνά στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» από τη στιγμή που θα περάσει το κατώφλι της φυλακής όλα θα αλλάξουν στη ζωή της. Κατηγορείται για ένα φόνο που δεν έχει κάνει. Κοντεύει να τρελαθεί καθώς οι περισσότεροι από τον περίγυρο της θα βρεθούν απέναντι της. Με εξαίρεση τη Μαργαρίτα και την Ιουλία όλοι οι υπόλοιποι της γυρίζουν την πλάτη.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αθηνά καταρρέει στην φυλακή

Πολύ δύσκολες στιγμές θα ζήσει η Αθηνά στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η χήρα του Ιπποκράτη Βρεττάκου σε μια στιγμή απόγνωσης στη φυλακή θα φέρει στο νου της τις τρυφερές στιγμές με τον Ιάκωβο, τον άνθρωπο που της χάρισε μοναδικές στιγμές και τη στήριξε όσο κανείς άλλος.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει μέσα στο κελί της η Αθηνά φέρνει στο νου της τον αγαπημένο της φίλο Ιάκωβο. Θυμάται πόσο πολύ της είχε σταθεί και αναπολεί τις τρυφερές στιγμές που ζήσανε οι δυο τους. Θα τον ήθελε δίπλα της σε αυτή την μεγάλη περιπέτεια που περνά αλλά τα πράγματα δυστυχώς γι’ αυτήν ήρθαν διαφορετικά με αποτέλεσμα να βιώνει μόνη της όλο αυτό το μαρτύριο.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More