Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της ελιάς spoiler: Γεμάτη αγκάθια η σχέση Φίλιππου – Βασιλικής

Η Γη της ελιάς spoiler: Ο Παρ ‘ολίγον πνιγμός της Βασιλικής στη σειρά φαίνεται πώς επηρεάζει σημαντικά τη σχέση της με τον Φίλιππο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Ο Μιλτιάδης καταφέρνει να τη σώσει από τον σίγουρο πνιγμό, και αυτή τον θεωρεί τον σωτήρα της.

Η Γη της ελιάς spoiler: Γεμάτη αγκάθια η σχέση Φίλιππου – Βασιλικής

Αναμφισβήτητα, η Βασιλική είναι ευάλωτη λόγω όσων έχουν συμβεί και λόγω των ζηλιών που εκδηλώνει ο Φίλιππος. Σε αυτό το σημείο, τα δεδομένα στο μυαλό της αρχίζουν να αλλάζουν.

Αισθάνεται παγιδευμένη και απογοητευμένη από τη μοίρα που της έχει επιφυλάξει η ζωή, και αναζητά έναν τρόπο για να βρει μια έξοδο από αυτήν την κατάσταση.

Ο Μιλτιάδης φαίνεται σαν τον ιδανικό σύντροφο, αν και αρχικά τα συναισθήματά της προς αυτόν είναι μόνο φιλικά. Ωστόσο, όσο τα δύο αυτά άτομα πλησιάζουν, η Βασιλική αναπτύσσει συναισθήματα για τον Μιλτιάδη, κάτι που δημιουργεί ρήξη στη σχέση της με τον Φίλιππο.

Από την άλλη πλευρά, ο αδελφός του Μιλτιάδη, Σωτήρης, θεωρεί αυτήν τη σχέση της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ως ένα δώρο από τον Θεό, καθώς θα έχει την ευκαιρία να καταστρέψει εύκολα τη Χάιδω και την οικογένειά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like