Η Γη Της Ελιάς σποιλερ: Έτσι θα έρθει ο χωρισμός για Ιουλία και Κουράκο! Όλη η σκηνή

Η Γη Της Ελιάς σποιλερ: Όλοι κινδυνεύουν στα νέα επεισόδια κι έρχονται αντιμέτωποι με νέα διλήμματα. Πρώτα από όλα, η Ιουλία κι ο Κουράκος θα έρθουν σε τεράστια σύγκρουση με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περάσει μία μεγάλη κρίση. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται κι ο Κουράκος ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση. Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός κι η βασική ύποπτη της υπόθεσης δεν είναι άλλη από την Αθηνά. Η γυναίκα είναι αθώα, όμως τα στοιχεία είναι όλα εναντίον της.

Η Γη Της Ελιάς σποιλερ: Έτσι θα έρθει ο χωρισμός για Ιουλία και Κουράκο! Όλη η σκηνή

Ο Κουράκος έχει αλλάξει και η Ιουλία το βλέπει. Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και πλέον δεν είναι τρυφερός και γλυκός μαζί της. Η υπόθεση της Αθηνάς θα είναι ένα αγκάθι στο γάμο του ζευγαριού και η αρχή του τέλους θα ξεκινήσει. «Εγώ σου λέω πως δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου», ακούγεται η Ιουλία να του λέει νευριασμένη στο τρέιλερ. «Αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο και μέχρι εδώ, Ιουλία», της απαντάει εκείνος και τότε η κατάσταση ξεφεύγει.

Η Ιουλία είναι έξω φρενών και δεν μπορεί να δεχτεί ο Κουράκος να της μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Μαζεύει τα πράγματά της κι είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι, αλλά ο Γιωργής την προειδοποιεί. «Μην περάσεις αυτήν την πόρτα, τελειώσαμε», της λέει κι εκείνη κοντοστέκεται. Το γυαλί έχει ραγίσει και η πίκρα είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία έρχεται ξανά κοντά με τον Στάθη και ο Κουράκος έρχεται κοντά με την Ευτυχία.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More