Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτά λέει ο Στέφανος στον Στάθη και μένει κάγκελο

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο αγαπημένος μας ήρωας όσο περνά ο καιρός νιώθει ολοένα και μεγαλύτερη απογοήτευση από το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η σχέση των γονιών του. Όταν θα φτάσουν στα αυτιά του Στέφανου τα νέα για τη σχέση του πατέρα του με την Εύα θα γίνει έξαλλος. Ο Στέφανος Καπερνάρος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτά λέει ο Στέφανος στον Στάθη και μένει κάγκελο

Ο νεαρός Καπερνάρος πληροφορείται από την Ελένη ότι ο πατέρας του τριγυρνάει στην Αρεόπολη με μια πολύ μικρότερη σε ηλικία κοπέλα. «Στέφανε με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ άλλο να το κρύβω ειδικά σε σένα» του λέει η Ελένη και συνεχίζει. «Ο πατέρας σου έχει έρθει στη ταβέρνα με μια κοπέλα και όπως κατάλαβα η σχέση που έχει μαζί της είναι κάτι παραπάνω από φιλική».

Ο Στέφανος προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος όση ώρα του μιλάει η Ελένη αλλά από μέσα του βράζει. Μόλις θα βρεθεί απέναντι από πατέρα του θα του πει. «Ντρέπομαι για την κατάντια σου. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη».

Ο Στάθης δείχνει προς στιγμήν να ξαφνιάζεται από τη στάση του γιου του αλλά θα προτιμήσει να μη του δώσει καμία απάντηση για να μη ρίξει περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like