Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Σαπίζει στο ξύλο τον αντίδικό του

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με τον Ισίδωρο να αντιμετωπίζει την πρόκληση να σώσει τον γιο του, Μάνο, από τον εθισμό στις αμφεταμίνες. Ο Μάνος, αισθανόμενος την πίεση των καθημερινών του υποχρεώσεων, αναζητά την ενέργεια και την όρεξη που προσφέρουν οι αμφεταμίνες.

Η Γη Της Ελιάς – Σαπίζει στο ξύλο τον αντίδικό του

Παρότι κατάφερε να τις εγκαταλείψει στο παρελθόν όταν σπούδαζε στην Ισπανία, τώρα ο εθισμός τον κυριεύει και πάλι, απειλώντας την ευεξία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ κανείς από το περιβάλλον του Μάνου δεν υποψιάζεται το πρόβλημα. Αντιθέτως, η αυξημένη χαρά και εξωστρέφεια του Μάνου κάνει χαρούμενους τους γύρω του. Ωστόσο, η Μαρίνα και ο Ισίδωρος ανακαλύπτουν σταδιακά μια αλλαγή συμπεριφοράς που τους ανησυχεί. Ο Μάνος αντιδρά με απροσδόκητους τρόπους, γελώντας σε σοβαρές καταστάσεις ή εξοργίζεται χωρίς λόγο.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ανησυχητική όταν ο Μάνος εμπλέκεται σε ένα νομικό περιστατικό και χτυπάει έναν αντίδικό του στο δικαστήριο. Ο Ισίδωρος, ανακαλύπτοντας το παρελθόν του Μάνου με τις αμφεταμίνες, συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο γιος του είναι τόσο εθισμένος που ακόμα και οι προσπάθειές τους να τον βοηθήσουν παραμένουν ανεπιτυχείς. Παραγγέλνοντας αμφεταμίνες μέσω του διαδικτύου και κρύβοντας τις πράξεις του, ο Μάνος δείχνει πόσο βαθιά είναι ο εθισμός του. Ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται την επείγουσα ανάγκη δράσης, καθώς η ζωή του γιου του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like