Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Ισμήνη – Οι τύψεις την διαλύουν

Η Γη Της Ελιάς – Παρά τις προσπάθειες πολλών να αποτρέψουν την επίσημη δέσμευση του Παρασκευά με την Ειρήνη, αυτό δεν είναι δυνατό. Ο Παρασκευάς τελικά αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη, ενώ η Ασπασία ζητά από τον Δημοσθένη να γίνει πιο αυστηρός οικονομικά απέναντι στην κόρη τους.

Η Γη Της Ελιάς – Ράκος η Ισμήνη – Οι τύψεις την διαλύουν

“Τι σε έχει πιάσει; Φτάνει πια, το έχεις παρακάνει”, του επισημαίνει. Την ίδια ώρα, κάτι τραγικό συμβαίνει και μάλιστα κάτι που όλοι περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη. Η κοπέλα πέφτει αιμόφυρτη και αφήνει την τελευταία της πνοή. Μόλις η Αντωνία συνειδητοποιεί τι έκανε, παραδέχεται την ενοχή της ψυχρά. Στο μεταξύ, οι τύψεις τρώνε την Ισμήνη: “Φταίω κι εγώ. Έπρεπε να είχα σώσει την Αλκμήνη.

Αφού το έβλεπα καθημερινά ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια εδώ και πολύ καιρό. Κι όμως, δεν έκανα τίποτα”, λέει κλαίγοντας στον Κωνσταντίνο. Μετά από αυτά τα τραγικά γεγονότα, ο Ορέστης παίρνει μια σοβαρή απόφαση με βαριά καρδιά, να εγκαταλείψει την Μάνη και βάζει πωλητήριο στην επιχείρηση του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like