Η Γη της Ελιάς – Ψυχολογικά ράκος η Ειρήνη – Μαθαίνει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς η Ασπασία αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Δημοσθένη και αντιδρά έντονα, αποκαλύπτοντας στην Ειρήνη ότι αυτός δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Η Γη της Ελιάς – Ψυχολογικά ράκος η Ειρήνη – Μαθαίνει την αλήθεια

Μετά το ανώνυμο τηλεφώνημα που λαμβάνει, η Ασπασία βρίσκεται σε κατάσταση έντονης έντασης. Αποφασίζει ακόμη και να ταξιδέψει στην Καλαμάτα, όπου συναντά τη Ξένια. Από τα λόγια της Ξένιας, καταλαβαίνει τα κίνητρα του Δημοσθένη και σοκάρεται, λέγοντας: “Θέλει να με πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Θέλει να με πληγώσει. Είναι αδίστακτος”. Αργότερα, όταν επιστρέφει στο σπίτι, η Ασπασία διευκρινίζει στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη του παιδιού της Ξένιας, λέγοντας: “Κοίτα, βγάλτο από το μυαλό σου, ότι θα δεχτώ κάτι τέτοιο.

Δεν πρόκειται να μεγαλώσω το παιδί της αγαπητικιάς σου, που να χτυπιέσαι κάτω”, και εγκαταλείπει το σπίτι. Η Ειρήνη, που δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο οι γονείς της πάλι τσακώνονται, εκφράζει την απογοήτευσή της λέγοντας: “Δεν την παλεύω μαζί σας. Μια είσαστε μέσα στα μέλια και μια σκοτώνεστε. Πότε καλά;”. Η Ασπασία προσπαθεί να εξηγήσει στην Ειρήνη ότι δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού της πατέρα, αφήνοντας την Ειρήνη άφωνη.

Μετά τη σκηνή στο σπίτι, όπου η Ασπασία αποχωρεί, η Ειρήνη μένει με σύγχυση και αναρωτιέται για τους λόγους πίσω από τον καβγά των γονιών της. Τα συναισθήματα απογοήτευσης και ανασφάλειας της Ασπασίας αντανακλώνται στη συνάντησή της με τη Ξένια, αποκαλύπτοντας ένα βάθος ενστάσεων και πόνου. Η αλήθεια ανοίγει νέα ερωτήματα και ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή των χαρακτήρων, αναδεικνύοντας περισσότερες πτυχές του πλούσιου ψυχολογικού τοπίου της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More