Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Πλακώνει στο ξύλο τον Πότη

Η Γη Της Ελιάς – Έξω από το καφενείο, ο Πότης εκπλήσσεται από μια απροσδόκητη συνάντηση. Ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται απότομα μπροστά του, ξεκινώντας έναν απρόβλεπτο διάλογο που δεν εξελίσσεται καλά.

Η Γη Της Ελιάς – Πλακώνει στο ξύλο τον Πότη

Καθώς ο Πότης προετοιμάζεται να κλείσει το κατάστημα, ο Βαφέας τον ανακρίνει αιφνιδιαστικά. Η αποτελεσματικότητα του Βαφέα φαίνεται να τρομάζει τον Πότη. Ο Βαφέας, γεμάτος οργή, επικρίνει τον Πότη για τα ψέματα που είπε στο δικαστήριο. Μια έντονη ένταση αναπτύσσεται μεταξύ τους, με τον Πότη να βρίσκεται απροστάτευτος και ανυπεράσπιστος. Ο Βαφέας, απειλώντας, σπάει μια καρέκλα από οργή, κάνοντας τον Πότη να τρομοκρατηθεί ακόμα περισσότερο.

Στη συνέχεια, ο Βαφέας απειλεί να καταστρέψει το μαγαζί του Πότη αν αυτός υποστηρίξει την Χάιδω στο δικαστήριο. Η απειλή του φαίνεται να αφήνει τον Πότη ανήμπορο, παρακολουθώντας την καταστροφή χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αντιμέτωπος με την πίεση και τις απειλές του Βαφέα, ο Πότης αναρωτιέται εάν θα υποστηρίξει την Χάιδω στο δικαστήριο μετά από όλα αυτά. Ο Βαφέας, με την τελευταία του απειλητική κίνηση, δεν έχει ακόμη εκφράσει το τελευταίο του σχέδιο.

Πώς μπορεί ο Πότης να προστατεύσει τόσο το μαγαζί του όσο και τον εαυτό του από τις απειλές του Βαφέα; Θα αποκαλυφθούν περισσότερα μυστικά και αλήθειες κατά τη διάρκεια αυτής της αναμέτρησης; Και ποιος, τελικά, θα βγει νικητής από αυτήν την έντονη σύγκρουση;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like