Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς – Πιάνει απο το μαλλί την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα ταράξουν τα νερά καθώς ο Δημοσθένης και η Χάιδω ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και τελικά πιάνονται στα χέρια. Ο Δημοσθένης ξεσπάει αμέσως μόλις την εντοπίζει, αδυνατώντας να κρατήσει την οργή του.

Η Γη της Ελιάς – Πιάνει απο το μαλλί την Χάιδω

Κατηγορεί την Χάιδω και την Ασπασία για προδοσία, κατηγορώντας τις ότι του έκρυβαν ένα σημαντικό μυστικό. Η Χάιδω προσπαθεί να διαψεύσει τις κατηγορίες, αλλά ο Δημοσθένης δεν την αφήνει. Οργισμένος και εξαγριωμένος, υψώνει τη φωνή του, διαβεβαιώνοντάς την ότι γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται να είναι πια το κορόιδο σε αυτή την κατάσταση.

Η Χάιδω εκπλήσσεται από τα λεγόμενα του Δημοσθένη, αλλά παραμένει ήρεμη, απομακρύνοντάς τον απαλά από τον εαυτό της. Η επικοινωνία τους είναι φορτισμένη με ένταση και η Χάιδω καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Όπως αναμενόταν, οι ειδήσεις αυτές φθάνουν και στην Ασπασία, δημιουργώντας νέα επίπεδα έντασης και πολλαπλασιάζοντας τις αντιδράσεις σε αυτό το δραματικό περιβάλλον. Ποια είναι η αλήθεια που ο Δημοσθένης πιστεύει ότι κρύβουν από αυτόν; Πώς αντιδρά η Χάιδω στις κατηγορίες και τι μπορεί να σημαίνει η ψυχραιμία της; Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και πώς αντιμετωπίζουν την εξέλιξη των γεγονότων;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like