Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Παρασκευάς – Ειρήνη στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, λίγο πριν την κηδεία του Φίλιππου, θα ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς μεταξύ της Ειρήνης και του Παρασκευά. Ο χαμός του αδελφού της Ειρήνης έχει αφήσει την ίδια σε κατάσταση απόγνωσης και θλίψης.

Η Γη Της Ελιάς – Παρασκευάς – Ειρήνη στα μαχαίρια

Τα λόγια της και η ανάμνηση του αδελφού της, Κίμωνα, την ταράζουν βαθιά, και η απώλεια του Φίλιππου μόνο ενισχύει τον πόνο της. Και ο Παρασκευάς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Και οι δυο τους αναζητούν παρηγοριά ο ένας στον άλλον, αλλά ο καυγάς ξεσπάει. Η Ειρήνη, παρακαλάει τον Παρασκευά να μην την εγκαταλείψει ποτέ, ζητώντας του ακόμα και τον γάμο και τη δημιουργία μιας οικογένειας. Αλλά η πρόταση αυτή εκνευρίζει τον Παρασκευά.

Έτσι, λοιπόν θα δούμε λίγο πριν την κηδεία του πολυαγαπημένου του φίλου, να απορρίπτει με οργή την πρόταση της Ειρήνης. Η συναισθηματική φόρτιση και η οργή κυριαρχούν και ο καυγάς μεταξύ τους γίνεται ακόμα πιο έντονος. Η ερώτηση παραμένει αν θα καταφέρουν να συνεχίσουν μαζί μετά από αυτήν την έντονη κόντρα ή αν η σχέση τους θα διαλυθεί οριστικά. Οι επόμενες εξελίξεις στο ζευγάρι θα είναι αποφασιστικές για την πορεία της ιστορίας τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like