Η Γη Της Ελιάς – Οι εκβιασμοί του, γυρνάνε μπούμερανγκ

Η Γη Της Ελιάς – Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.Ο Κουράκος, παρά φορά ερωτευμένος, πείθει επιτέλους τη Δήμητρα να μεταφέρει μερικά ρούχα της στο σπίτι του, προκειμένου να κοιμάται εκεί κάποια βράδια.

Η Γη Της Ελιάς – Οι εκβιασμοί του, γυρνάνε μπούμερανγκ

Είναι απο φασισμένος να μοιραστεί μαζί της τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του τους άτυχους έρωτες που τόσο τον βασάνισαν. Άλλω στε, με τη Δήμητρα έχουν μοι ραστεί πολλά ως συνάδελφοι και είναι βέβαιος πως την ξέρει πολύ καλά. Η Αμαλία, μετά τις συστάσεις του Ισίδωρου, που προσπαθεί να βρει τις ισορ ροπίες μέσα στην οικογένεια, κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθηνά, αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του και αποφασίζει να τον εκβιάσει για να του αποσπάσει χρήματα. Πριν από χρόνια, ο Ισίδωρος προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχήμα, που έχει αφήσει ανάπηρη την άτυχη γυναίκα. Το μυστικό αυτό ποτέ δεν το μοιράστηκε με την οικογένειά του. Δεν την άφησε αβοήθητη, όμως, μετά το κακό που της προκάλεσε, και έχει φροντίσει και γι’ αυτή στη διαθήκη του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More