Η Γη της Ελιάς – Ο Στάθης της δίνει τελεσίγραφο

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ιουλία και ο Στάθης βρίσκονται σε έντονη σύγκρουση, η οποία αναδεικνύεται στη συνέχεια της σειράς. Κάτι που δηλώνει η Ιουλία έχει έναν έντονο αντίκτυπο στον Στάθη, ο οποίος αντιδρά εκτός εαυτού. Από τη στιγμή που η Ιουλία μαθαίνει ότι η κόρη της ζει και έρχεται πιο κοντά στον Στάθη, αυτός εμφανίζεται συνεχώς στο πλευρό της.

Η Γη της Ελιάς – Ο Στάθης της δίνει τελεσίγραφο

Όταν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, ενημερώνει τον Στάθη ότι περιμένει το παιδί τους, καθιστώντας σαφές ότι δεν τίθεται καμία απαίτηση από την πλευρά του: “Στάθη, θέλω να καταλάβεις ότι δεν έχω καμία απαίτηση από εσένα σχετικά με την εγκυμοσύνη”. Ωστόσο, ο Στάθης αντιδρά με οργή, αρνούμενος κατηγορηματικά την ιδέα της απουσίας του: “Πας καλά Ιουλία; Κοίτα μην τολμήσεις άλλη φορά να ξεστομίσεις κάτι τέτοιο, θα σκοτωθούμε”.

Στη συνέχεια της σειράς, η Ιουλία συνειδητοποιεί τα λάθη της και αποφασίζει να αγωνιστεί για μια θέση στη ζωή του Στάθη. Εκφράζει την επιθυμία της να ξαναφτιάξουν μαζί μια οικογένεια που δεν είχαν δημιουργήσει μέχρι τώρα. “Ας δοκιμάσουμε και πάλι μαζί. Δώσε μου μια ευκαιρία. Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο από τη ζωή μας”, του λέει. Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης παραμένει διστακτικός λόγω των προηγούμενων συμβάντων που έχουν διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More