Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης σώζει τους ναυαγούς Άννα και Πότη

Η Γη Της Ελιάς – Ο Πότης και η Άννα βγαίνουν με τη βάρκα για ψάρεμα, αλλά για κακή τους τύχη η βάρκα βουλιάζει και ναυαγούν σε μια βραχονησίδα. Ο Αποστόλης ανησυχεί με την απουσία τους και ειδοποιεί τον Κουράκο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το λιμενικό.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης σώζει τους ναυαγούς Άννα και Πότη

Ο Ορέστης που βοηθάει με τις καταδύσεις, βρίσκει προσωπικά αντικείμενα του Πότη και της Άννας στον βυθό της θάλασσας, ενώ φίλοι και γνωστοί επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να τους βρουν. Η έρευνα αποβαίνει άκαρπη και η ανησυχία εντείνεται καθώς νυχτώνει.

Την ίδια ώρα, ο Πότης και η Άννα περνούν δύσκολες ώρες στη βραχονησίδα, ενώ η Άννα χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας στον Πότη και οι καβγάδες του ζευγαριού δεν έχουν σταματημό.

Έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Άννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση και οδηγούνται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η στάση της Άννας παραμένει σκληρή και είναι αποφασισμένη να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις πάρει εξιτήριο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More