Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης οργισμένος ξεσπά εναντίον του

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Κουράκος προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα φάση στη ζωή του. Ο Δημοσθένης, αντιλαμβανόμενος πληροφορίες για τον Ισίδωρο και ένα μυστήριο σχετικά με την διαθήκη, ανοίγει την δυνατότητα εκβιασμού, αιτώντας ένα υψηλό χρηματικό ποσό. Ωστόσο, ο Ισίδωρος αντιδρά και ζητά τη βοήθεια του Κουράκου, ανατρέποντας τα σχέδια του Καπερνάρου.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης οργισμένος ξεσπά εναντίον του

Ο Δημοσθένης, εξετάζοντας το παρελθόν, επιχειρεί να ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη. Παράλληλα, στο σπίτι των Βρεττάκων, η Αμαλία προσπαθεί να επανορθώσει τις σχέσεις της, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει εμπόλεμη. Ειδικότερα, η προσπάθειά της να πλησιάσει την Αθηνά συναντά αντίσταση, ενώ παράλληλα παρεμβαίνει στην ανατροφή της Αγγελικής, προκαλώντας νέα σύγκρουση με τη Μαρίνα και τον Μάνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη για διαζύγιο, αλλά αυτός την απειλεί, υποστηρίζοντας ότι θα αποκαλύψει τα καμώματά της σε όλη την πόλη. Όμως, ο Ισίδωρος αποτελεί τον κύριο στόχο, και με πίεση καταφέρνει να τον αναγκάσει να ομολογήσει όλα στην οικογένειά του. Ο Μάνος και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Ισίδωρο να απευθυνθεί στην αστυνομία, και εκείνος ζητά τη βοήθεια του Κουράκου για να συλληφθεί ο εκβιαστής.

Ακολουθώντας τις οδηγίες, διαπραγματεύεται με τον Δημοσθένη προκειμένου να του παραδώσει τα χρήματα που ζητά. Όταν ο εκβιαστής εμφανίζεται, η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Ο Δημοσθένης, αναγνωρίζοντας την αποτυχία του σχεδίου, αναζητά τρόπο εκδίκησης. Ο Βαγιάκος του παρουσιάζει μια νέα ιδέα για να εξοντώσουν τον Γιώργη και τη Δήμητρα από την Αρεόπολη. Στο μεταξύ, ο Κουράκος προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα φάση με τη Δήμητρα, πείθοντάς την να φέρει ρούχα στο σπίτι του για να κοιμάται εκεί κατά καιρούς.

Ο Ορέστης, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό του φίλου του, δυσκολεύεται να δεχτεί την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας, εκδηλώνοντας οργή κάθε φορά που τον βλέπει. Ο Γιώργης προσπαθεί να τον καταλαγιάσει, αλλά χωρίς επιτυχία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More