Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος έξω φρενών – Επιπλήττει την Αμαλία

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικά καθώς ο Ισίδωρος αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση του με την Αμαλία και να αναχωρήσει για την Αγγλία. Η Αμαλία, γυναίκα παρεμβατική και δημιουργός προβλημάτων, δεν σταματά να επηρεάζει τους Βρεττάκους, τόσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά.

Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος έξω φρενών – Επιπλήττει την Αμαλία

Παρά τις προειδοποιήσεις του Ισίδωρου, η Αμαλία συνεχίζει να παρεμβαίνει στις υποθέσεις της οικογένειας. Έχει ανταλλάξει έντονες συζητήσεις με την Αθηνά, τη Μαρίνα και τον Μάνο, αλλά δεν επιδεικνύει καμία προθυμία να υποχωρήσει. Μια παράτολμη κίνηση της Αμαλίας αναστατώνει το σπίτι των Βρεττάκων, καθώς απαντάει σε e-mail εξ ονόματος του Ισίδωρου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Ο Ισίδωρος, μάθει για το περιστατικό, εκρήγνυται από οργή.

Επιπλήσσει την Αμαλία για την αυθαίρετη ενέργειά της, υπογραμμίζοντας ότι οι υποθέσεις της επιχείρησής του αφορούν αποκλειστικά εκείνον. Αντιμετωπίζοντας τις επικρίσεις, η Αμαλία δικαιολογεί την πράξη της, ισχυριζόμενη πως επιδίωξε να διευκολύνει τον σύζυγό της. Παράλληλα, ενώ ο Ισίδωρος προσπαθεί να επισκεφθεί την κόρη του στο Λονδίνο, αρχίζει να αμφισβητεί τον γάμο του με την Αμαλία. Ο Μάνος και η Μαρίνα, συνειδητοποιώντας την επίδραση της Αμαλίας στην Αγγελική, αναρωτιούνται πώς θα απομακρύνουν την επιρροή της από το παιδί.

Ταυτόχρονα, η Ιουλία, θυμωμένη με την κατάσταση, συνομιλεί αυστηρά με την Αμαλία σχετικά με τα e-mail που έστειλε εξ ονόματος του Ισίδωρου. Παρά τις κριτικές, η Αμαλία εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Ο Ισίδωρος, παγωμένος απέναντί της, αποφασίζει να την εγκαταλείψει χωρίς προειδοποίηση, αναχωρώντας μόνος του για το Λονδίνο. Η απόφαση αυτή αναδεικνύει τη σοβαρότητα των προβλημάτων στον γάμο τους και ανατρέπει τις ισορροπίες στη σειρά, υποσχόμενη συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like