Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος δέχεται επίθεση

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Ισίδωρος Βρεττάκος, γνωστός για τον ακέραιο χαρακτήρα του, όποτε έχει είναι πάντα σοβαρός και δίκαιος με όλους. Πρόσφατα, ωστόσο, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει αντιφάσεις στα συναισθήματά του, καθώς φαίνεται να τρέφει κάποια αισθήματα για την Αμαλία.

Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος δέχεται επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό “Τηλεθεατής”, κάποια στιγμή, επειδή ο Ισίδωρος αρνείται να χρηματιστεί και να αναθέσει ένα έργο σε έναν εργολάβο, δέχεται μια ένοπλη επίθεση από ανθρώπους που δρουν εξ ονόματός του. Ένας από αυτούς τους αδίστακτους άνδρες πυροβολεί κατά του Ισίδωρου, αλλά στην τελευταία στιγμή, η Αμαλία του στέκεται μπροστά για να τον προστατέψει, δεχόμενη τη σφαίρα στο σώμα της. Η Αμαλία πέφτει στο έδαφος με αιμορραγία, και στη συνέχεια μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τη σώσουν, και, ευτυχώς, καταφέρνουν να την σώσουν.

Ο Ισίδωρος, όπως θα δούμε στη συνέχεια, είναι συνεχώς δίπλα στην Αμαλία, εκφράζοντας σαφή στεναχώρια και ανησυχία για την κατάστασή της. Τα συναισθήματά του για εκείνη γίνονται ολοένα και πιο έντονα, ενώ και τα δικά της συναισθήματα για αυτόν αρχίζουν να αναδύονται. Η αυτοθυσία της Αμαλίας για να προστατεύσει τον Ισίδωρο συγκινεί τον ίδιον, αναδεικνύοντας έτσι τη σημαντική εξέλιξη στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like