Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Μονόδρομος το διαζύγιο για Ισμήνη – Κωνσταντίνο

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι ανατροπές και τα δράματα διαταράσσουν τη σχέση της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, οδηγώντας τους τελικά σε χωρισμό. Ο Κωνσταντίνος προσλαμβάνει τη Σοφία ως νέα γραμματέα στο δικηγορικό του γραφείο, γεγονός που προκαλεί σκηνή ζήλιας από την Ισμήνη, η οποία απαιτεί να την απολύσει.

Η Γη Της Ελιάς – Μονόδρομος το διαζύγιο για Ισμήνη – Κωνσταντίνο

Η Ισμήνη αισθάνεται ανασφάλεια και θυμό, καθώς βλέπει τη Σοφία να φλερτάρει ανοιχτά τον Κωνσταντίνο ακόμα και μπροστά της. Ο Κωνσταντίνος, προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, της υπενθυμίζει ότι και εκείνος παλαιότερα είχε δεχτεί τον αντρικό συνέταιρο της Ισμήνης στην εταιρία καλλυντικών χωρίς να δημιουργήσει σκηνές. Παρά τις εξηγήσεις του, η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη στην απαίτησή της. Σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει, ο Κωνσταντίνος της λέει: «Δεν καταλαβαίνω τη ζήλεια σου. Κι εγώ δέχτηκα το συνέταιρο που έκανες στην εταιρία καλλυντικών και πήγατε μαζί στην Αθήνα, χωρίς να κάνω σκηνές όπως εσύ τώρα».

Ωστόσο, η Ισμήνη τονίζει ότι η Σοφία τον φλερτάρει ανοιχτά, κάτι που η ίδια δεν μπορεί να ανεχτεί. Ο Κωνσταντίνος αρνείται να απολύσει τη γραμματέα, υποστηρίζοντας ότι δεν δέχεται να του υπαγορεύει πώς θα διευθύνει τη δουλειά του. Η σύγκρουση κορυφώνεται με έναν έντονο καυγά που οδηγεί σε προσωρινό χωρισμό του ζευγαριού. Η ένταση συνεχίζεται και τελικά καταλήγουν σε διαζύγιο, καθώς η Ισμήνη δεν μπορεί να δεχτεί την παρουσία της Σοφίας στη ζωή τους και ο Κωνσταντίνος αρνείται να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της. Η σχέση τους, που άλλοτε ήταν γεμάτη αγάπη, καταρρέει υπό το βάρος της ζήλιας και της δυσπιστίας, αφήνοντας πίσω τους μόνο θραύσματα των όσων μοιράστηκαν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like