Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η γη της ελιάς mega: Ο Κωνσταντίνος ζητά την βοήθεια της μαφίας!

Η γη της ελιάς mega: Μετά τη φυλάκιση της Αθηνάς, κανείς δε μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος. Ο Λυκούργος ξεκινάει τις έρευνες, για να διαλευκάνει τόσο την υπόθεση της Αθηνάς, όσο και του κυκλώματος που σκορπά τον τρόμο στη Μάνη. Άλλωστε, θέλει να αποδείξει πως άλλοι δολοφόνησαν τον Δημήτρη. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να ξεπεράσει κάθε όριο, ακόμη και με τον ίδιο του τον πεθερό, τον Λυκούργο. Παρόλο που οι σχέσεις τους έχουν φτιάξει, ο Λυκούργος συνεχίζει να τον υποψιάζεται.

Η γη της ελιάς mega: Ο Κωνσταντίνος ζητά την βοήθεια της μαφίας!

Τα βήματά του τον οδηγούν στον γαμπρό του. Μόλις ο Λυκούργος συνειδητοποιεί ότι ο Κωνσταντίνος αποτελεί μέρος του κυκλώματος, καταρρέει. Δε μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και κάνει το λάθος να του μιλήσει. Μόλις τον προειδοποιεί πως εάν δε σταματήσει να αποτελεί μέλος της μαφίας, θα μιλήσει στην κόρη του, ο Κωνσταντίνος τρομοκρατείται, απελπισμένος, τρέχει στον Δημοσθένη και του ζητά βοήθεια, δίνοντας στεγνά τον Λυκούργο!

Τότε, ο επικεφαλής του κυκλώματος αναλαμβάνει δράση. Φροντίζει να κλείσει το στόμα του δικηγόρου, με κάθε τρόπο. Η ζωή του Λυκούργου, αλλά και της Χάιδως μπαίνουν σε κίνδυνο. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τον αδίστακτο εγκληματία της Μάνης;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like