Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Mega: Η φρικτή απαγωγή της Βασιλικής θα σοκάρει τους πάντες!

Η Γη Της Ελιάς Mega: Το ζευγάρι θα χωριστεί με τον χειρότερο τρόπο, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους. Τέσσερις μεγαλόσωμοι άντρες θα επιτεθούν στον Φίλιππο και την Βασιλική, όσο εκείνοι θα κάνουν την βόλτα τους, ανυποψίαστοι. Η σειρά ξεκινάει με την φρικτή απαγωγή της Βασιλικής, η οποία θα σχολιαστεί πολύ έντονα. Οι δύο θα επιτεθούν στον Φίλιππο, βγάζοντάς τον εκτός μάχης. Όσο κι αν παλέψει, όσο κι αν ουρλιάξει, δε θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του. Οι συγκεκριμένοι άντρες θα αρπάξουν την Βασιλική από τα χέρια του και ο πόλεμος θα ξεσπάσει.

Η Γη Της Ελιάς Mega: Η φρικτή απαγωγή της Βασιλικής θα σοκάρει τους πάντες!

Ποιος, όμως, κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Βασιλικής και ποιοι είναι οι στόχοι του, ο Δημοσθένης είναι ο άντρας που ορμά στην οικογένεια Στεφανέα. Στόχος του είναι να δώσει ένα μάθημα στον ξάδελφό του τον Στάθη, ο οποίος μπλέκεται στα πόδια του, αποτελώντας τεράστιο πρόβλημα. Θέλει να του αποδείξει πως δε τα βάζει κανείς με το κύκλωμα και πως εάν θέλει την κόρη του ζωντανή, καλό θα ήταν να σταματήσει να τον κυνηγά.

Έτσι, κρατείται φυλακισμένη και περιμένει, γεμάτη οργή κι απόγνωση. Η Βασιλική υποφέρει στα χέρια των απαγωγέων της, όμως η εντολή τους είναι να μη της κάνουν κακό.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like