Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Κι εσύ τι κάνεις Ιουλία, τον δικηγόρο του διαβόλου;

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία ενεργεί πρωταγωνιστικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς, βοηθώντας στην επανασύνδεση της Αριάδνης και του Στάθη. Αριάδνη και η μητέρα της έχουν έρθει πιο κοντά, με την Αριάδνη να διαμένει στο σπίτι της στην Κηφισιά, όπου περνούν πολύ χρόνο μαζί, ανταλλάσσοντας συζητήσεις.

Η Γη Της Ελιάς – Κι εσύ τι κάνεις Ιουλία, τον δικηγόρο του διαβόλου;

Σε μια φάση η Ιουλία προτρέπει την κόρη της να δηλώσει στον Στάθη την επιθυμία της να επιστρέψει στο σπίτι του. Αν και η Αριάδνη νιώθει ντροπή, η Ιουλία την υποστηρίζει, εξηγώντας ότι ο Στάθης πρέπει να αντιμετωπίσει την ευθύνη του ως πατέρας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Ιουλία αποφασίζει να καλέσει τον Στάθη και να του μεταφέρει την επιθυμία της Αριάδνης να τον συναντήσει.

“Η Αριάδνη έχει χωρίσει με τον Χρήστο. Μετανιώνει και θέλει να γυρίσει σε σένα,” του λέει η Ιουλία, εξηγώντας ότι η Αριάδνη νιώθει δυσκολία να του το πει η ίδια λόγω ντροπής. Τότε ο Στάθης της απαντά «Κι εσύ τι κάνεις Ιουλία, τον δικηγόρο του διαβόλου; Τον μεσολαβητή; Πες της να έρθει να με βρει και θα το συζητήσουμε οι δυο μας» της λέει και η Ιουλία τον ενημερώνει ότι όμως δεν θέλει να μιλήσουν για τον Χρήστο. Αντιδρώντας σε αυτό, ο Στάθης επιμένει ότι δεν μπορεί να δεχτεί όρους και ότι περιμένει την Αριάδνη να επιστρέψει μόνη της.

Έτσι, η πλοκή συνεχίζεται με την αναμονή της Αριάδνης να αποφασίσει τι θα κάνει επόμενο βήμα της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like