Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Καρφώνει μια σφαίρα στον Ισίδωρο και φυλακίζεται

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία θα βιώσει τραγικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς στο τέλος της σεζόν θα πυροβολήσει τον Ισίδωρο και θα καταλήξει στη φυλακή.

Η Γη Της Ελιάς – Καρφώνει μια σφαίρα στον Ισίδωρο και φυλακίζεται

Αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον και να εκδικηθεί τον Ισίδωρο, η Αμαλία, γεμάτη μίσος, δεν αντέχει την ιδέα του χωρισμού και την απώλεια όλων όσων είχε. Συλλέγει πληροφορίες για τον γάμο και εμφανίζεται εκεί την κατάλληλη στιγμή. Ο Τζον, η Αθηνά και οι καλεσμένοι τους διασκεδάζουν ανυποψίαστοι όταν η Αμαλία τους δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Η μέρα αυτή σημαδεύεται από το βόλι της εκδίκησης, παρασύροντας τις ζωές κάποιων ηρώων και επηρεάζοντας τις μοίρες άλλων με οδυνηρό τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αμαλία θα πυροβολήσει τον Ισίδωρο και την Αθηνά, καταλήγοντας πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στην αρχή της τέταρτης σεζόν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Το τέλος αυτής της σεζόν θα μας κρατήσει σε αγωνία για το τι έχει συμβεί. Το απρόοπτο τέλος, γεμάτο ανατροπές, θα βαφτεί με αίμα, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like