Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Καίει την Αρετή με την κατάθεση του

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ορέστης θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον του Κουράκου για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση της Αρετής, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς – Καίει την Αρετή με την κατάθεση του

Αντιθέτως με τις δηλώσεις της Ασπασίας, ο Ορέστης θα αρνηθεί κατηγορηματικά να υποστηρίξει την άποψη της, προσπαθώντας να αποτρέψει την προώθηση ψευδών πληροφοριών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άδικη καταδίκη της Αρετής. Παράλληλα, παροτρύνει τον Κουράκο να είναι επιεικής προς την Ασπασία, υποστηρίζοντας ότι η δράση της Ασπασίας οφείλεται σε καλή πρόθεση, καθώς πιστεύει στην αθωότητα της ξαδέλφης της και επιθυμεί να την υποστηρίξει.

Η αυθόρμητη αυτή στάση του Ορέστη θα στενοχωρήσει ακόμα περισσότερο τον Κουράκο, που είχε αρχίσει να αμφιβάλλει για τη φιλία τους λόγω της προηγούμενης σχέσης του με τη Δήμητρα. Ωστόσο, η αποφασιστική στάση του Ορέστη θα δείξει στον Κουράκο ότι μπορεί να βασίζεται σε αυτόν και ότι η φιλία τους παραμένει αναλλοίωτη. Με αυτόν τον τρόπο, η υπόθεση της Αρετής θα λειτουργήσει ως μέσο επαναφοράς της εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δύο φίλους, ενισχύοντας την σχέση τους και αποδεικνύοντας ότι η αληθινή φιλία ξεπερνά τις δυσκολίες και τις αμφιβολίες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like