Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Ιουλία – Στάθης ορίζουν ημερομηνία γάμου

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία και ο Στάθης βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Το κρίσιμο βήμα φαίνεται πως πλησιάζει.

Η Γη Της Ελιάς – Ιουλία – Στάθης ορίζουν ημερομηνία γάμου

Όταν η Ιουλία ενημερώνει τον Στάθη ότι έχει έλθει η ώρα του τοκετού, εκείνος ανταποκρίνεται άμεσα, προετοιμάζοντας τα πάντα για τη μετακίνηση προς την Αθήνα με τη συντροφιά της Αριάδνης. Η άφιξή τους στο νοσοκομείο είναι έγκαιρη, επιτρέποντάς του να παραστεί ενεργά στη διαδικασία του τοκετού. Η γέννα του υγιούς αγοριού φέρνει τη χαρά στην οικογένεια, με τα νέα να εξαπλώνονται γρήγορα στη Μάνη, προκαλώντας ευχές και χαρά. Η Βασιλική κι η Αμαλία επισπεύδουν να φτάσουν στην Αθήνα για να γνωρίσουν το νεογέννητο μέλος της οικογένειας.

Την ίδια στιγμή, η είδηση φτάνει και στον Ισίδωρο στο Λονδίνο, ο οποίος επιστρέφει αμέσως για να δει την αδελφή του και το νεογέννητο ανιψάκι του. Ωστόσο, στην Κηφισιά, η ξαφνική επίσκεψη της Αμαλίας φαίνεται να προκαλεί την οργή του Ισίδωρου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου, και αυτή τη φορά η Ιουλία φαίνεται να εξετάζει την πρόταση σοβαρά. Έτσι, το ζευγάρι που διατηρεί αμοιβαία αισθήματα, ανακοινώνει την πρόθεσή του να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο, και ζητά από τον Ισίδωρο να τους παντρέψει σε μια τελετή πολιτικού γάμου στο δημαρχείο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like