Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία Παίρνει την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η ζωή της Ιουλίας έχει ανατραπεί στον πυρετό των τελευταίων επεισοδίων της σειράς. Αντιμέτωπη με δύο σημαντικές ανακαλύψεις, η ζωή της παίρνει διαφορετική τροπή.

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία Παίρνει την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της

Αφενός, ανακαλύπτει με ανατριχίλα πως το παιδί της επιζεί και ζει. Αφού πολέμησε με τον εαυτό της για χρόνια, η απελπισία της καταρρέει με τη χαρά της επανένωσης με το αγαπημένο της παιδί. Αφετέρου, όμως, ανακοινώνεται ότι είναι ξανά έγκυος. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά, με την προσοχή της στραμμένη στην Αριάδνη, την κόρη που της είχε παραχωρηθεί για υιοθεσία. Ωστόσο, η Αριάδνη διατηρεί απόσταση, πεπεισμένη ότι η Ιουλία την είχε εγκαταλείψει.

Σε μια νύχτα πάθους με τον Στάθη, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι είναι ξανά έγκυος. Η είδηση αυτή, ως αποτέλεσμα των παράνοιων συναισθημάτων, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τη ζωή της. Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον Στάθη, αλλά και στον Ισίδωρο και τον Μάνο. Καταφέρνοντας να τους σοκάρει, ανακοινώνει αποφασισμένη: “Είμαι έγκυος, το παιδί είναι του Στάθη, και θα το κρατήσω.” Η αποφασιστικότητά της σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, παρά τις αντιδράσεις των δύο άνδρων που μένουν σαστισμένοι μπροστά στην ανακοίνωσή της.

Φαίνεται πως η απόφαση της Ιουλίας θα φέρει ανατροπές και σκαμπανεβάσματα σε όλη την οικογένεια. Μένει να δούμε αν θα φτάσουν μέχρι τα άκρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More