Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Η Φιλλιώ σε πανικό – Ζει τον εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Φιλιώ γράφει στο ημερολόγιό της, εκφράζοντας τους φόβους της για το μέλλον της Αθηνάς και του Τζον. Αυτό το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί με την υποστήριξη της Φιλιώς, η οποία άλλαξε γνώμη για τον Τζον μετά από μια συνομιλία για την παιδική του ηλικία.

Η Γη Της Ελιάς – Η Φιλλιώ σε πανικό – Ζει τον εφιάλτη

Αυτή η αλλαγή έκανε την Φιλιώ να τον συμπαθήσει περισσότερο. Η Αθηνά χαίρεται για την εξέλιξη αυτή και ο Τζον της προτείνει να συγκατοικήσουν πριν τον γάμο, μια πρόταση που αποδέχεται ευχαρίστως. Επίσης, μαζί με τον Ισίδωρο, συζητούν την ημερομηνία του γάμου, ο οποίος έχει οριστεί για τον μήνα Ιούνιο στο δημαρχείο.

Μια μέρα, η Αθηνά και η Μαργαρίτα ανακαλύπτουν το ημερολόγιο της Φιλιώς, όπου αναφέρονται οι φόβοι της για το μέλλον τους. Ανησυχεί πως η Αθηνά και ο Τζον ενδέχεται να αποφασίσουν να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί και να την αφήσουν μόνη. Η Αθηνά, ύστερα από σκέψη, διαβεβαιώνει την μικρή πως τέτοιο σενάριο δεν είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί ποτέ. Πώς θα αντιμετωπίσουν τους φόβους της Φιλιώς και πώς θα την διαβεβαιώσουν ότι δεν θα την εγκαταλείψουν; Θα δημιουργήσουν νέες προκλήσεις αυτές οι αλλαγές ή θα ενισχύσουν τη σχέση τους;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like