Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Η Χρυσούλα εκβιάζει Πότη – Άννα

Η Γη Της Ελιάς – Η Χρυσούλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Πότη και την Άννα. Οι εκτελεστές του συμβάντος, αφού προμηθεύτηκαν καραμπίνες για εξάσκηση, στοχεύουν λανθασμένα και τραυματίζουν σοβαρά την αθώα γυναίκα. Μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο και γίνεται επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Η Γη Της Ελιάς – Η Χρυσούλα εκβιάζει Πότη – Άννα

Ο Πότης και η Άννα, συνειδητοποιώντας το λάθος τους, συλλαμβάνονται προσωρινά από τον αστυνομικό Κουράκο. Ωστόσο, η φύση του περιστατικού αναγνωρίζεται ως ατύχημα, οπότε αφήνονται ελεύθεροι. Η Χρυσούλα, παρά την κρίσιμη κατάστασή της, ανακτά τη ζωή της μετά από την επιτυχημένη επέμβαση. Παρ’ όλα αυτά, ο εκβιασμός της Χρυσούλας για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να μην κάνει μήνυση και να αποφύγει νομικές ενέργειες απέναντι στο ζευγάρι προκαλεί ένταση και αναστάτωση στον Πότη και την Άννα.

Παράλληλα, ο Αποστόλης, τους επιπλήττει για το ατύχημα, αναδεικνύοντας την ένταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Οι επόμενες εξελίξεις αναμένονται δραματικές, καθώς το ζευγάρι του Πότη και της Άννας θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ατυχήματος και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της απειλής για νομική δίωξη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like