Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Η Γη Της Ελιάς – Καθηλωτικές εξελίξεις αναμένονται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αμαλία επιδιώκει μια σκοτεινή εκδίκηση κατά της χήρας του Ιπποκράτη, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Η Αμαλία αναζητά εκδίκηση ενώ παρακολουθεί τη ζωή της Αθηνάς και του Τζον, ετοιμαζόμενη για την επόμενη κίνησή της. Η Αμαλία, ανατρέποντας την ευτυχία τους, σχεδιάζει να διαλύσει τον γάμο τους. Με λεπτομερή γνώση της ημερομηνίας του γάμου, εφαρμόζει τα σχέδιά της. Ο γάμος φτάνει και η ευτυχία πλημυρίζει την Αθηνά και τον Τζόν, αλλά η σκιά της Αμαλίας σκεπάζει την ευτυχία τους. Από απόσταση, η Αμαλία ετοιμάζει το τελικό χτύπημα, σκοπεύοντας να καταστρέψει την ωραιότερη ημέρα της Αθηνάς.

Στην κορύφωση του μυστηρίου, η ανατροπή πλησιάζει και η Αμαλία είναι έτοιμη να εκτελέσει το σχέδιό της.
Οι πράξεις της Αμαλίας αποδεικνύονται καταστροφικές, ανατρέποντας την ηρεμία και τη χαρά της Αθηνάς και του Τζον. Στη συνέχεια της σειράς η μοίρα των χαρακτήρων θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, καθιστώντας αυτήν την ημέρα μια από τις πιο πολυδιάστατες και δραματικές στην ιστορία τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like