Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς – Η Αμαλία χάνει την μάχη για ζωή

Η Γη της Ελιάς –  Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο είναι συγκλονιστικές. Η Αμαλία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη σφαίρα που έφαγε, προσπαθώντας να προστατεύσει τον Ισίδωρο. Αυτή η πράξη αποδεικνύει πόσο πολύ τον αγαπά, αλλά ο γιατρός ενημερώνει τον Ισίδωρο για μια επιπλοκή στην υγεία της Αμαλίας. Η ερώτηση είναι αν θα τα καταφέρει να επιβιώσει.

Η Γη της Ελιάς – Η Αμαλία χάνει την μάχη για ζωή

Μετά από το φιλί της Αναστασίας και του Αποστόλη, υπάρχει μεγάλη αμηχανία. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα ως τη σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά φήμες ότι η Αρετή και η Αντωνία είναι ένα ομόφυλο ζευγάρι, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Αργότερα, ο Στάθης τις βλέπει σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση στον δρόμο, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά διευκρινίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, αποκλείοντας κάθε ελπίδα επανασύνδεσης. Η Αναστασία είναι αποσπασμένη, σκεπτόμενη αδιάκοπα το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που τη γνωρίζουν καλά, αντιλαμβάνονται την παράξενη συμπεριφορά της και υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει.

Στο Τμήμα, το προσωπικό εκπλήσσεται από την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει κουτσομπολιό που την βλάπτει και ζητά από τον Γιώργη μια σοβαρή συζήτηση. Η Ιουλία θυμάται κάτι σημαντικό για τη γέννα της που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like