Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Γίνεται φονιάς για χάρη του

Η Γη Της Ελιάς – Στιγμές φόβου βιώνει ο Κωνσταντίνος, από την ώρα που έπεσε θύμα εκβιασμού από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το βρόμικο παρελθόν του και του στέλνει απειλητικά σημειώματα. Μάλιστα, τώρα που ξέρει την αλήθεια και η Ισμήνη, ο συμβολαιογράφος έχει χάσει τον ύπνο του.

Η Γη Της Ελιάς – Γίνεται φονιάς για χάρη του

Μην έχοντας άλλη λύση, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον μόνο άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα και είναι ικανός να τον βγάλει από το τέλμα που έχει βρεθεί. Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημοσθένη. Ο άντρας προσεγγίζει τον παλιό του συνεργάτη και του εξομολογεί και τι συμβαίνει. Ύστερα του ζητάει βοήθεια και τότε ο Δημοσθένης, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, δέχεται να του την προσφέρει.

Αμέσως μετά, διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον εκβιαστή του συμβολαιογράφου, βγάζοντάς τον μια για πάντα από τη μέση. Εκείνοι ακολουθούν τις εντολές του και ο Κωνσταντίνος ενημερώνεται ότι ο εφιάλτης του πολύ σύντομα θα τελειώσει οριστικά, θέλει να φύγει από τη Μάνη. Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αποφασίζει να ζητήσει από τον Τζον να χωρίσουν, καθώς δεν μπορεί να αφήσει την κόρη της. Όπως είναι φυσικό, ο ξαφνικός χωρισμός βυθίζει στη θλίψη και τους δύο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like