Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 74 – Αριάδνη με Χρήστο συναντιούνται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 74 – Η Μαργαρίτα συνετίζει την Θεοδώρα για την εγκυμοσύνη της, επιδιώκοντας να την προετοιμάσει για τις ευθύνες και τις προκλήσεις που έρχονται.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 74 – Αριάδνη με Χρήστο συναντιούνται

Από την άλλη στον Γ Κύκλο, η Ιουλία αντιμετωπίζει με αυστηρότητα την Αμαλία σχετικά με τα μηνύματα που έστελνε υποκρινόμενη τον Ισίδωρο, αλλά η Αμαλία δεν δέχεται τις ευθύνες της και δικαιολογείται.

Ο Ισίδωρος, με παγωμένη στάση απέναντι στη γυναίκα του, φαίνεται αποφασισμένος να μην αφήσει τα πράγματα να περάσουν έτσι. Παράλληλα, ο Ορέστης μιλάει καθαρά στον Δήμοσθένη για την κύηση της Ξένιας. Ο Δημοσθένης, γεμάτος μετάνοια αλλά χωρίς δυνατότητα επιστροφής, αντιμετωπίζει τις συνέπειες των επιλογών του.

Η Αριάδνη και ο Χρήστος, βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του έρωτα, συναντιούνται σε έναν ξενώνα. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης, αντιλαμβανόμενος την ερωτική συναισθηματική κατάσταση της κόρης του, προσπαθεί να συζητήσει μαζί της, αλλά δεν καταφέρνει να εισπράξει απαντήσεις.

Τέλος, ο Φίλιππος συγκρούεται σκληρά με τη Βασιλική για την Αριάδνη, δημιουργώντας βαθιά ρήξη στη σχέση τους. Οι εντάσεις αυτές θέτουν ερωτηματικά για το μέλλον της σχέσης τους. Ποια θα είναι η εξέλιξη στη σχέση του Ισίδωρου και της συζύγου του μετά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  75, 76, 77, 78

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like