Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 74

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητα, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχε τικά με τα mail που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να το αφήσει έτσι. Στο μεταξύ, ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφές στον Δήμοσθένη για το παιδί που κυοφορεί η Ξένια. Ο Δημοσθένης δείχνει μετανιωμένος, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Η Αριάδνη με τον Χρήστο συναντιούνται σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μία κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στη Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης και ο καβγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στη σχέση τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 75

Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφε νείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους. Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός. Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη. Η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο και φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό. Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτει ότι εδώ και κάποιους μήνες έχει σχέση με τον Παρασκευά και η Θεοδώρα καταρρακώνεται. Το πάθος όλο και φουντώνει και ο Τάσος αρπάζει την Αρετή και της δίνει ένα μεγάλο φιλί. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με τη Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 76

Ο διαφθαρμένος αστυνομικός Βαγιάκος ενημερώνει για την ερωτική σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας την Ανωτέρα, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Εκείνοι προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους. Εξακολουθούν, όμως, να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  77, 78, 79

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like