Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Ισίδωρος το μαθαίνει τελευταίος

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 73 – Η Αμαλία προκαλεί αναστάτωση στο σπίτι των Βρεττάκων με μια αυθαίρετη πράξη της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Ισίδωρος το μαθαίνει τελευταίος

Προσποιούμενη τον Ισίδωρο, αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα, παραπλανώντας όλους να πιστέψουν ότι εκείνος είναι ο αποστολέας. Ο Ισίδωρος, μαθαίνοντας τελευταίος τα γεγονότα, εκνευρίζεται έντονα με την Αμαλία και την επιπλήττει για την πράξη της. Ωστόσο, επιλέγει να την υποστηρίξει στο συμβούλιο αντιμετωπίζοντας τον Μάνο και την Αθηνά.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος και η Μαρίνα αντιλαμβάνονται τη συνεχιζόμενη επιρροή της Αμαλίας στην Αγγελική και αναζητούν τρόπους για να την απομακρύνουν από την κόρη τους.

Παράλληλα, η Ειρήνη μοιράζεται με τον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης που έχει ετοιμάσει ο πατέρας της. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης και η Ασπασία βρίσκονται για ακόμη μία φορά σε διένεξη.

Αυτή η κατάσταση προκαλεί πολλά ερωτήματα: Πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος μακροπρόθεσμα στην αυθαίρετη ενέργεια της Αμαλίας;

Θα καταφέρουν ο Μάνος και η Μαρίνα να προστατεύσουν την Αγγελική από την επιρροή της; Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του σχεδίου εκδίκησης που αποκαλύπτει η Ειρήνη; Και τέλος, θα βρουν ο Δημοσθένης και η Ασπασία μια λύση στις συνεχείς διαφωνίες τους;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  74, 75, 76

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like