Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 71, 72, 73

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 71, 72, 73

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 71, 72, 73 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 71, 72, 73

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 71

H Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την Αριάδνη, γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο. Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή και ενημερώνει τον Ισίδωρο πως μάλλον δεν ξεμπέρδεψε με αυτή την ιστορία. Η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου της, αλλά η Αθηνά δεν καθησυχάζεται. Ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη, αλλά δεν του το αποκαλύπτει. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη μαθαίνουν ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε και τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Θεοδώρα ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως σκοπεύει να κρατήσει το παιδί. Με την αγωνία τους στο κατακόρυφο, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος ενημερώνονται από το γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 72

Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο, το φούρναρη. Η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσ σει μια μεγάλη έκπληξη που τη συγκινεί αφάνταστα, καθώς της θυμίζει τον αδικοχαμένο γιο της Κίμωνα -κι ο Ορέστης κάνει ό,τι μπορεί για να απαλύνει τον πόνο της. Ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθούν στην ακατανίκητη έλξη τους και για μία ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο ερωτικό πάθος τους, καταφεύγοντας σε ένα απόμερο ξενοδοχείο, μακριά από περίεργα βλέμματα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 73

Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα με το όνομα του Ισίδωρου, δίνοντας την εντύπωση σε όλους πως αυτός είναι ο αποστολέας. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος μαζί της. Την επιπλήττει αυστηρά για την πρωτοβουλία της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  74, 75, 76, 77, 78, 79

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like