Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 70 – Οδηγούνται στο κρατητήριο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 70 – Ο Πότης αποφασίζει να επέμβει για να αποτρέψει την Άννα από την εμφάνισή της σε ένα μπουζουξίδικο, αλλά η Άννα δεν δέχεται τις προσπάθειές του και παραμένει αμετακίνητη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 70 – Οδηγούνται στο κρατητήριο

Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να οργανώσουν τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της. Κατά τη συνάντηση, ο Ελευθερέας κάνει ανεπιτυχή προσπάθεια να την πλησιάσει ακατάλληλα, αλλά η Άννα αποφεύγει επιδέξια τις προσπάθειές του.

Η Άννα ενημερώνει τον Πότη και τον Αποστόλη για το συμβάν, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε η εμφάνισή της στο μπουζουξίδικο. Ο Πότης και ο Αποστόλης αποφασίζουν να δράσουν για να υπερασπίσουν την τιμή της Άννας και αντιμετωπίζουν σθεναρά τον Ελευθερέα.

Ωστόσο, ο Ελευθερέας αντιδρά καταγγέλλοντας τον Πότη και τον Αποστόλη για ξυλοδαρμό. Η Δήμητρα, αναγκασμένη από τις περιστάσεις, συλλαμβάνει τους δύο άνδρες. Στο κρατητήριο, ο Λυκούργος επισπεύδει για να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση για τον Πότη και τον Αποστόλη στο κρατητήριο; Θα καταφέρει ο Λυκούργος να τους απαλλάξει από τις κατηγορίες; Και πώς θα αντιδράσει η Άννα σε αυτήν την αναπάντεχη εξέλιξη;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  71, 72, 73, 74, 75, 76

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More