Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 68 – Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 68 – Η Ασπασία, απεγνωσμένη να ελευθερωθεί από τον γάμο της, απαιτεί διαζύγιο από τον Δημοσθένη. Αντιμετωπίζει όμως τον εκβιασμό του, καθώς αυτός απειλεί να αποκαλύψει τις προσωπικές της υποθέσεις.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 68 – Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο

Παράλληλα, ο Δημοσθένης επιτείνει τον εκβιασμό του προς τον Ισίδωρο, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναγκάζεται να εκμυστηρευτεί όλα στην οικογένεια και τον Κουράκο για να αντιμετωπίσει τον εκβιαστή του.

Ο Στάθης, ακόμα ερωτευμένος με την Ιουλία και σκεπτόμενος την επανασύνδεση της οικογένειάς τους, φροντίζει περισσότερο την Ιουλία. Αυτή η προσοχή προκαλεί τη ζήλια και την αντίδραση της κόρης τους Αριάδνης, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις τους.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή ανακαλύπτουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της, γεγονός που τις οδηγεί σε έκρηξη θυμού.

Ο Δημοσθένης κανονίζει συνάντηση με τον Ισίδωρο για την είσπραξη του χρήματος του εκβιασμού. Ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε έρημο σημείο όπως είχε οδηγηθεί, ωστόσο η αστυνομία παγιδεύει και συλλαμβάνει τον συνεργό του Δημοσθένη που πήγε να παραλάβει τα χρήματα.

Ακολουθώντας αυτή την τροπή, ο Βαγιάκος παρουσιάζει στον Δημοσθένη μια στρατηγική για να ξεφορτωθούν τον Κουράκο και τη Δήμητρα από την Αρεόπολη, καθώς αυτοί αποτελούν εμπόδιο στις δραστηριότητές τους.

Ερωτήματα που προκύπτουν: Πώς θα αντιδράσει η Ασπασία στον εκβιασμό του Δημοσθένη και ποιες κινήσεις μπορεί να κάνει για να απαλλαγεί από αυτόν; Θα καταφέρει ο Ισίδωρος να ξεφύγει από τη δυσμενή θέση που τον έχει βάλει ο Δημοσθένης; Ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης μεταξύ του Στάθη και της Ιουλίας, και πώς θα επηρεάσει αυτό την Αριάδνη; Τι σχέδιο έχουν ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος για τον Κουράκο και τη Δήμητρα, και πώς θα επηρεάσει αυτό τη δυναμική της Αρεόπολης;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More