Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 68, 69, 70

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 68, 69, 70 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 68, 69, 70

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 68

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει, λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Στο μεταξύ, εντείνει και τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο, προκειμένου να καταφέρει να εξουδετερώσει τον εκβιαστή του. Ο Στάθης, που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά και να νοιάζεται την Ιουλία, κάνοντας δεύτερες σκέψεις για το ενδεχόμενο να γίνουν οικογένεια, τη φροντίζει λίγο παραπάνω, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια και την αντίδραση της κόρης τους Αριάδνης, φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της και γίνονται έξαλλες από θυμό.

Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Εκείνος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο, που του έχει υποδείξει, αλλά η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό του Δημοσθένη. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη την ιδέα του για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα, που τους χαλάνε συνέχεια τις δουλειές.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 69

Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη, δείχνοντάς της το βιβλίο που έχει γράψει. Η Αθηνά ξεκινάει να το διαβάζει, αγνοώντας πως πρόκειται για τη βιογραφία της, και παθαίνει σοκ από όσα αναφέρονται σε αυτό. Η Μαργαρίτα, την ίδια ώρα, μένει άναυδη όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Θυμωμένη, λέει στον Παρασκευά ότι είναι έγκυος κι αυτός τρομοκρατείται στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη να κρατήσει το παιδί. Η Αρετή δέχεται απρόσμενη επίσκεψη από έναν άντρα στο μαγαζί, που την ξαφνιάζει…

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 70

Ο Πότης προσπαθεί να αποτρέψει την Άννα από το να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται, αλλά την τελευταία στιγμή ξεφεύγει από τα χέρια του.

Ο Αποστόλης και ο Πότης. που τους λέει τι της συνέβη και γιατί ναυάγησε η δουλειά στο μπουζουξίδικο, αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας και δίνουν ένα μάθημα στον Ελευθερέα. Εκείνος, όμως, τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό και η Δήμητρα αναγκάζεται να τους συλλάβει. Οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Λυκούργος σπεύδει να τους υπερασπιστεί.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  71, 72, 73, 74, 75, 76

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like