Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 66 – Η Ιουλία συνειδητοποιεί τα λάθη της

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 66 – Η Ιουλία αναγνωρίζει τα παρελθόντα λάθη της, τις ευκαιρίες που έχασε για μια ευτυχισμένη ζωή, και τον εγωισμό που έθαψε τα όνειρά της και την ευτυχία της. Αποφασίζει να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του Στάθη, προτείνοντάς του να δοκιμάσουν ξανά τη σχέση τους, εκφράζοντας την αγάπη της προς αυτόν και την επιθυμία της να μη χάσουν άλλο χρόνο από τη ζωή τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 66 – Η Ιουλία συνειδητοποιεί τα λάθη της

Ο Στάθης, βαριά τραυματισμένος από τις προηγούμενες εμπειρίες τους, διστάζει και φοβάται να προχωρήσει μαζί της. Τα συναισθήματά του αποτελούν εμπόδιο στο να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της.

Η Μαργαρίτα παρέχει παρηγοριά στη Θεοδώρα, η οποία βιώνει την πρώτη ερωτική απογοήτευση της ζωής της. Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει το στοργικό και στηρικτικό χαρακτήρα της Μαργαρίτας.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο περιστατικό με την Αγγελική οδηγεί σε σύγκρουση τον Μάνο και τη Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία επεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής, προκαλώντας ένταση και δυσαρέσκεια στο σπίτι των Βρεττάκων. Η κατάσταση αυτή οδηγεί τον Μάνο και τη Μαρίνα να σκεφτούν την αποχώρηση από την πατρογονική τους εστία.

Αυτές οι εξελίξεις θέτουν σημαντικά ερωτήματα: Μπορεί η Ιουλία να ανακτήσει τη θέση της στη ζωή του Στάθη και να ξεπεράσουν μαζί το παρελθόν τους; Θα βρει η Θεοδώρα τη δύναμη να ξεπεράσει την απογοήτευσή της και να προχωρήσει; Ποιες θα είναι οι συνέπειες της συγκρούσεως μεταξύ του Μάνου, της Μαρίνας, και της Αμαλίας;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  67, 68, 69, 70, 71, 72, 73

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More