Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 40, 41, 42, 43, 44, 45

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 40, 41, 42, 43, 44, 45 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 40, 41, 42, 43, 44, 45

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 40

Οι προσπάθειες του Στάθη να πείσει τη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη ενός φίλου του από το στρατό δεν έχουν αποτέλεσμα. Λάδι στη φωτιά ρίχνει όμως και η Αρετή, διαδίδοντας ότι ο Στάθης έχει ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι. Η Θεοδώρα εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η σχέση της με τον Παρασκευά προχώρησε, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι πρόκειται να παντρευτούν. Η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον πρώην της, τον Στράτο (Νίκος Σαμουρίδης), να πίνει καφέ. Φοβισμένη, το βάζει στα πόδια και αυτός την κυνηγάει αποφασισμένος να της κάνει κακό. Εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 41

Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη. Αμηχανία και καλυμμένη δυσαρέσκεια επικρατεί στο σπίτι των Βρεττάκων, όταν η οικογένεια μαθαίνει πως ο Ισίδωρος παντρεύτηκε την Αμαλία. Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να μετακομίσουν. Η Αμαλία τους προτείνει να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η απουσία της μικρής Αγγελικής θα στενοχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο. Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική και, επιτέλους, το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο πως έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα περιουσιακά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 42

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει το νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη. Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 43

η απόφαση του Λυκούργου να πάρει διαζύγιο σοκάρει τη Χάιδω και η Μαρία, η Αθηνά και η Μαργαρίτα προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Κουράκος εκνευρίζεται, καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, αποδεικνύεται ψευδής. Αγνοεί φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και αυτός τον ειδοποίησε έγκαιρα. Ο Άρης με την Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 44

Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο και η Μαρίνα πιάνει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Παράλληλα, η συμπεριφορά της Μαρίας είναι αλλόκοτη και η Αθηνά είναι σίγουρη πλέον πως κάτι κρύβει. Στο μεταξύ, η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με την Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα. Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει, ενώ η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη, λέγοντάς του ότι είχε καλέσει στο σπίτι της τη Δήμητρα και τον Ορέστη για να φάνε μαζί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 45

Ο Στάθης βρίσκει μία μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου και εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της. Η Αρετή μένει άναυδη. Στη συνέχεια, μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι ετεροθαλείς αδελφές. Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο. Οι ετοιμάσεις για το γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη. Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία, η οποία όμως την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της όλη την αλήθεια.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  46, 47, 48, 49, 50, 51

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like