Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 28

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από το στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στο γάμο του Πότη και της Άννας. Ο Σωτήρης όμως καιροφυλαχτεί.

Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους τους στα μπάτσελορ πάρτι που ετοιμάζουν. Ωστόσο, ο Πότης διατηρεί ακόμα τις αμφιβολίες του για το αν τελικά η Άννα θα πάει στην εκκλησία ή θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Η Βασιλική ετοιμάζει μια τεράστια έκπληξη στην Άννα για το γλέντι του γάμου, όμως εκείνη δεν φαίνεται έτοιμη να παντρευτεί. Όσο πλησιάζει το μυστήριο, νιώθει όλο και μεγαλύτερη δυσφορία. Ο Αποστόλης τη συνοδεύει στην εκκλησία κι εκείνη το βάζει στα πόδια.

Με την παρέμβαση της Αθηνάς και της Μαργαρίτας, όμως, το ζευγάρι τελικά παντρεύεται. Οι νεόνυμφοι πηγαίνουν στο Ναύπλιο για το ταξίδι του μέλιτος.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 29

Ο Σωτήρης βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και προσεγγίζει τον Φίλιππο στοχεύοντάς τον. Η Χάιδω επιμένει να μάθει πού βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της πει, αλλά εκείνος κρατάει επτασφράγι στο το μυστικό του φίλου του.

Ο Σωτήρης δεν πηγαίνει στον ελαιώνα και ο Μιλτιάδης υποψιάζεται ότι ετοιμάζει κάποιο σχέδιο. Χωρίς να διστάσει, πηγαίνει και τα λέει όλα στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του αλλά και του Σωτήρη. Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό.

Λίγη ώρα μετά, ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο και η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη κι εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με τη Χάιδω.

Η Βασιλική και ο Παρασκευάς τρέχουν στο πλευρό του Φίλιππου, στο νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα και πηγαίνει να δει τη Χάιδω. Έχουν αρχίσει να τον ζώνουν τα φίδια σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 30

Η εγκυμοσύνη της Ξένιας εξελίσσεται ομαλά, ενώ η Ασπασία ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης σκοπεύει να την εκδικηθεί. Η Αθηνά ξυπνάει αργά την επομένη του γάμου και συνειδητοποιεί ότι η Φιλιώ το έσκασε από το σπίτι.
Πανικόβλητη, μαζί με τη Μαργαρίτα ξεκινούν να την ψάχνουν. Παράλληλα, ένας μυστηριώδης επενδυτής, ο Άρης (Αντρέας Δανιήλ), φτάνει στην Αρεόπολη και συναντά την Ισμήνη.

Της κάνει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, αλλά ο Κωνσταντίνος διατηρεί τις επιφυλάξεις του και να τη συμβουλεύει να ερευνήσουν το παρελθόν του πριν δεχτεί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 31

Ο Στάθης λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία αλλά και την παράνομη υιοθεσία της. Εκείνη διατηρεί θετική στάση απέναντί του, αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή.

Λίγο μετά, του ζητάει να προχωρήσουν σε τεστ DNA, ενώ εκείνος την ενθαρρύνει να του μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια. Παρόλο που η Αριάδνη δεν είναι διατεθειμένη να του ανοιχτεί στο βαθμό που θέλει αυτός, του εξομολογείται κάποια πράγματα για τη ζωή και τους θετούς γονείς της.

Παράλληλα, στη ζωή της προσπαθεί να μπει ξανά ένας άντρας που της προκαλεί φόβο. Ο Στάθης έρχεται όλο και πιο κοντά με την κόρη του, αλλά η εμφάνιση της Ιουλίας χαλάει το ευχάριστο κλίμα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 32

Η Αντωνία δεν αντέχει να βλέπει την Αλκμήνη στο πλευρό του Μιλτιάδη κι αποφασίζει να κάνει κακό στον εαυτό της. Η Δήμητρα μιλά στην Αλκμήνη για την απόπειρα της Αντωνίας, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης επιστρέφει στην Αερόπολη και ο Δημοσθένης του δωρίζει το ρολόι του Κίμωνα. Ο Γιώργης και η Δήμητρα δεν μπορούν να ελέγξουν αυτό που αισθάνονται και το ζευγάρι συναντιέται ξανά και περνά μια βραδιά πάθους. Την επόμενη μέρα, ο Ορέστης πηγαίνει από το τμήμα και ζητάει Γιώργη να μεσολαβήσει για να βγει με τη Δήμητρα.

Το μεγάλο μυστικό του Ορέστη αποκαλύπτεται, καθώς ο Γιώργης του αναφέρει ότι ξέρει όλη την αλήθεια. Εκείνος του εξηγεί πώς και γιατί άλλαξε καριέρα και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει το Σώμα όποτε του ζητηθεί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 33

Η Χρυσούλα βρίσκει στο σπίτι του Στάθη ένα σημείωμα με το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης. Σπεύδει να το πει στην Αρετή κι εκείνη βάζει άλλα πράγματα με το μυαλό της, με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο την Αριάδνη και να τη βρίσει.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ειρήνη έχει βρει νέο φίλο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι. Ο Κουράκος αρχίζει να ζηλεύει τη Δήμητρα κι αυτό οδηγεί σε συνεχόμενες κόντρες μεταξύ τους στη δουλειά.

Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει σε γάμο με την Αφροδίτη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  34, 35, 36, 37, 38, 39

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like