Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 185 – Πότης – Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 185 – Ο Παρασκευάς κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και ασφυκτιά από τη στάση του Δημοσθένη, ενώ σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Μάνη. Η Αρετή περνάει από την τελική οντισιόν, δίνει ρεσιτάλ και ικανοποιεί πολύ τον σκηνοθέτη με την ερμηνεία της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 185 – Πότης – Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες

Ο σκηνοθέτης πιστεύει ακράδαντα πως ο ρόλος είναι δικός της. Ο Πότης και η Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Στο μεταξύ, η Κούλα νιώθει απογοητευμένη από τη στάση του Κουράκου απέναντί της. Βλέπει πως όλες οι προσπάθειές της να πλησιάσει τον γοητευτικό αστυνομικό αποτυγχάνουν. Δεν καταλαβαίνει ότι ο Κουράκος την απορρίπτει επειδή δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά νομίζει ότι δεν εκδηλώνεται λόγω χαρακτήρα. Η Ασπασία προσπαθεί να τη λογικέψει εξηγώντας της ευγενικά ότι πιθανότατα δεν είναι του γούστου του.

Ωστόσο, η Κούλα αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και διατηρεί τις ελπίδες της ότι κάποτε θα καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις του. Παρά τις προσπάθειες της Ασπασίας, η Κούλα παραμένει προσκολλημένη στις ελπίδες της. Συνολικά, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη για όλους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like