Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 180, 181, 182, 183, 184

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 180, 181, 182, 183, 184 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 180, 181, 182, 183, 184

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 180

O Πότης, όταν βλέπει τον Δημοσθένη με τον Βαγιάκο στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα στο βουνό, ενημερώνει αμέσως τον Κουράκο και ο Δημοσθένης καλείται στο τμήμα. Σε απόγνωση είναι η Ειρήνη, αφού ο Παρασκευάς την παράτησε εν μία νυκτί. Το ίδιο νιώθει και η Αριάδνη, καθώς δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν είναι μαζί με τον Χρήστο. Ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα, ονόματι Σοφία (την υποδύεται η Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους. Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 181

Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο, προκειμένου να βρίσκεται κοντά του. Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου, όμως του έχει γίνει στενός κορσές, καθώς φοβάται να μείνει μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό. Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος έχει καταλάβει ότι του λέει ψέματα. Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει από οντισιόν για μια σειρά. Στο μεταξύ, η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 182

Μία πέραν των προσδοκιών τους συμφέρουσα συμφωνία με Κινέζους κλείνουν ο Τζον και ο Στάθης, ξεκινώντας έτσι τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Αμαλία συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά. Η Κούλα κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. Η Αρετή πηγαίνει στην οντισιόν και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία. Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι. Ο Βαγιάκος ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι στο τμήμα συζητιέται το όνομά του για ανάμιξη στο φόνο που έγινε στο βουνό. Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση και ξεσκεπάζει την Αμαλία.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 183

Η Αρετή διαπρέπει και στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει πως θα πάρει τελικά το ρόλο. Ο Αποστόλης δίνει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει και λέει στην Άννα ότι τις πούλησε. Η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει να βγει μαζί του. Η Κούλα συνεχίζει να πολιορκεί τον Κουράκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ισμήνη καταλαβαίνει το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ζητάει από την Αμαλία να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο Ισίδωρος κάνει την έκπληξη και την απολύει και από τη δουλειά. Η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση, εξαπολύοντας απειλές στην Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 184

Η Ειρήνη ψάχνει απεγνωσμένα τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε έτσι ξαφνικά. Από την πλευρά του, ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Χάιδω επιστρέφει το κλειδί του τζιπ στον Δημοσθένη, λέγοντάς του ότι ο Παρασκευάς δεν το θέλει, γεγονός που τον κάνει να σκεφτεί διπλά τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  185, 186, 187, 188, 189, 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like