Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 171 – Ο Ορέστης εγκαταλείπει την Μάνη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 171 – Ο Ορέστης αποχαιρετά τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη. Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης και η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, κάτι που εξοργίζει τον Κουράκο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 171 – Ο Ορέστης εγκαταλείπει την Μάνη

Παράλληλα, η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους άπορους και βιώνει ξανά το δράμα της απώλειας. Ο Μάνος παλεύει να κόψει τις αμφεταμίνες και η Μαρίνα παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Άγγελος πιέζει την Κούλα όλο και περισσότερο, διεκδικώντας τα «θέλω» του. Αργότερα, γνωρίζει την Αφροδίτη, γοητεύεται αμέσως και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κερδίσει.

Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα προσπαθεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα για να γνωρίσει το νεογέννητο αδελφό της και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν χρόνο με την Ιουλία και τον Στάθη. Ο Παρασκευάς, παρόλο που αντιτίθεται στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά.

Ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο, αντιμετωπίζοντας τις προσωπικές του προκλήσεις. Ο Ορέστης αποχωρεί από τη Μάνη, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να παλεύουν με τα προβλήματά τους, δημιουργώντας νέα δυναμική στις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like