Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 163 – Η Ισμήνη απειλείται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 163 – Η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει άλλη μία ευκαιρία στη Θοδώρα και της ζητάει να μετακομίσει ξανά στο σπίτι της. Ο Χρήστος κάνει μια πολύ ρομαντική κίνηση, και η Αφροδίτη δείχνει διατεθειμένη να ρίξει νερό στο κρασί της, ώστε να γίνουν ξανά ζευγάρι.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 163 – Η Ισμήνη απειλείται

Η Ισμήνη διαμορφώνει το χώρο του εργαστηρίου όταν η Αντωνία μπαίνει και αρχίζει να εξαπολύει απειλές. Ο Κωνσταντίνος την πετάει έξω και ειδοποιεί αμέσως τον Κουράκο για τις απειλές. Ο Κουράκος αναλαμβάνει να προειδοποιήσει την Αντωνία, αλλά η εμμονή της τον προβληματίζει έντονα, και προειδοποιεί την Ισμήνη να έχει το νου της. Η Άννα προμηθεύεται καραμπίνες και η σκοποβολή γίνεται το αγαπημένο της χόμπι με τον Πότη.

Πηγαίνουν ξανά για σκοποβολή, αλλά αυτή τη φορά έρχονται αντιμέτωποι με παράπλευρες απώλειες, καθώς κατά λάθος πυροβολούν τη Χρυσούλα. Η Χρυσούλα χειρουργείται ενώ ο Πότης και η Άννα τρέμουν να μη συλληφθούν. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Αντωνίας μετά τις απειλές που εξαπέλυσε; Πώς θα αντιμετωπίσει ο Κωνσταντίνος την ένταση στο εργαστήριο;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like