Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 146 – Νεκρή η Αλκμήνη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 146 – Η Αντωνία μαθαίνει πως η Ισμήνη πουλά την επιχείρησή της και αντιδρά με έντονη αναστάτωση. Αργότερα, ενημερώνει την Αλκμήνη για τα νέα, αλλά εκείνη φαίνεται αδιάφορη, αφού έχει αποφασίσει να παραμείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 146 – Νεκρή η Αλκμήνη

Η Αντωνία, αγνοώντας τις βαθύτερες σκέψεις της, ελπίζει σε επανασύνδεση με την Αλκμήνη. Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι η Αλκμήνη σκοπεύει να παντρευτεί τον Ορέστη την σοκάρει βαθιά. Η Αντωνία, ανίκανη να διαχειριστεί τη ζήλια και την απόρριψη της Αλκμήνης, υποκύπτει στο μίσος και τη μανία, και δολοφονεί τη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο απ’ ό,τι οτιδήποτε άλλο στη ζωή της, γράφοντας ένα θλιβερό κεφάλαιο σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας προκαλούν αναστάτωση στη Μάνη. Ο Ορέστης, διαλυμένος από τύψεις, αναρωτιέται γιατί δεν κατάφερε να αποτρέψει την τραγωδία και να σώσει την Αλκμήνη. Ανίκανος να παραμείνει στην Αρεόπολη, αποφασίζει να εγκαταλείψει την περιοχή και να επιστρέψει στην Αθήνα, προσπαθώντας να ξεκινήσει ξανά. Ποιες είναι οι συνέπειες της απόφασής του να εγκαταλείψει τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα; Θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τον πόνο και τις αναμνήσεις του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like